Blog

Vila Floare de Colt a fost redeschisă!

Vila Floare de Colt a fost deschisă încă din 2002, funcționând ca și pensiune cu 8 camere duble, mari și primitoare și o gamă largă de facilități până în 2013. După o pauză de 2 ani, vila Floare de Colt, a fost redeschisă în data de 01 mai 2015 şi vă întâmpină cu un nou corp de cazare cu 12 camere noi, un design de excepţie şi finisaje la cele mai înalte standarde de calitate. Pe lângă acestea, cele 8 camere existente au fost renovate si modernizate pentru a se ridica la un nivel în conformitate cu unităţile de cazare din Uniunea Europeană.

Într-o atmosferă relaxantă, puteți servi masa la restaurantul vilei sau puteți comanda o varietate de preparate din cafea, ceaiuri și cocktail-uri la bar. Având un restaurant cu maxim 40 de locuri, la vila Floare de Colt din Baile Herculane puteți organiza evenimente de familie (botezuri, aniversari, banchete) și evenimente de firma (reuniuni, training).

În curând, în cadrul vilei va fi deschisă PiscinaSauna și Baza de tratament. Astfel, clienții noștri vor putea beneficia de excepționalele puteri tămăduitoare, curative și regenerative ale apelor termale din stațiunea Băile Herculane.

Probabil nu v-ați gândit că denumirea vilei are legătură într-adevăr cu floarea-reginei. Această plantă perenă se găsea, în trecut, în număr foarte mare și la Herculane pe Domogled. Ele mai există în muntii Carpați ( Munții Maramureșului și Munții Rodnei, Obcinele Bucovinei, Rarău, Ceahlău, Ciucaș, Munții Bucegi, Făgăraș, Cozia și Retezat), dar în Băile Herculane ne amintim de ele prin vila Floare de Colt și gradinița Floare de Colt.

Leave a Comment

Tags